Volvo Personal Service bij Ton van Kuyk

Volvo is het eerste merk dat een totaal nieuwe werkwijze introduceert voor onderhoud en reparatie, namelijk Volvo Personal Service (VPS). Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Volvo Ton van Kuyk werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Wat uw Volvo ook nodig heeft, wij zullen het voor u regelen. En omdat het leven eenvoudig moet zijn, hebben we onze eigen benadering van service die persoonlijk en efficiënt is. Of het nu gaat om het onderhoud, reparaties, schoonmaken van de bekleding, het repareren van een gebarsten voorruit of het verwisselen van een band, bij onze werkplaatsen vindt u de service die erop is gericht er voor te zorgen.

Voordelen van Volvo Personal Service:

Uw eigen PST

Er zijn geen tussenpersonen. U staat altijd rechtstreeks in contact met uw Personal Service Technician (PST), die verantwoordelijk is voor het onderhoud van en werkzaamheden aan uw Volvo. Uw PST kent de onderhoudshistoriek van uw Volvo, wat betekent dat u een snellere en efficiëntere service krijgt.

Levenslange garantie op Volvo onderdelen

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie* op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw eigen bezit heeft, ongeacht de kilometerstand en het bouwjaar.

*Voorwaarden: Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.