Volvo V60 Momentum Advantage

De Volvo V60 Momentum Advantage, wie kent hem niet? Deze zeer rijk uitgeruste uitvoering van de V60 is nu bereikbaarder dan ooit: met Private Lease tijdelijk al vanaf €549,- per maand. Benieuwd wat deze ruime estate zo bijzonder maakt? Lees verder en ontdek 5 onverwachte eigenschappen van de V60 Momentum Advantage!

Uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen 

De estate is voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket, zodat u altijd met een veilig gevoel de weg op gaat. Zo is deze krachtpatser uitgerust met City Safety, een automatisch noodremsysteem. Deze techniek helpt aanrijdingen te voorkomen, door u te attenderen met licht- en geluidssignalen en rempedaaltrillingen. Remt u nog steeds niet af en is er een reëel gevaar voor een aanrijding? Dan remt City Safety voor u.

Volvo Momentum Advantage Sport Pack

Het veiligheidspakket is ook uit te breiden met IntelliSafe. Dit slimme systeem… 

 • Ondersteunt de bestuurder tijdens het rijden
 • Helpt ongelukken te voorkomen
 • Beschermt inzittenden als een ongeluk onvermijdelijk is

Zo zorgt Pilot Assist ervoor dat u netjes tussen de zijmarkeringen blijft rijden en voldoende afstand bewaart tot uw voorligger. Daarnaast detecteert de functie Blind Spot Information (BLIS) snel naderende achterliggers in uw blinde hoek. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lees ook: Volvo en veiligheid: dit is het geheim

Lage fiscale waarde 

Nóg een onverwachte eigenschap: de V60 Momentum Advantage heeft een extra lage fiscale waarde van minder dan €40.000,-. Zo rijdt u als zakelijke rijder tegen een aantrekkelijke bijtelling in deze ruime estate. 

Zeer complete standaarduitrusting 

Wat u ook zoekt in een moderne estate, de V60 Momentum Advantage heeft het. Zo is deze sportieve, luxe uitvoering van de V60 standaard uitgerust met…

 • DAB+ 
 • Smartphone integratie
 • Lifetime Mapcare 
 • LED-koplampen
 • Sensus Infotainment 

Met Sensus Infotainment geniet u van navigatie, muziek en alle gemakken van uw telefoon binnen handbereik. Het 9 inch touchscreen maakt het kinderlijk eenvoudig om het klimaat te regelen, Sensus Navigatie in te stellen of uw telefoon te koppelen aan Apple CarPlay of Android Auto. Dankzij dit innovatieve infotainmentsysteem bent u overal en altijd verbonden, zonder dat u afgeleid raakt.

Voorzien van een Mild Hybrid-aandrijving 

De Volvo V60 Momentum Advantage is standaard uitgerust met Mild Hybrid-techniek. Deze efficiënte aandrijflijn combineert een verbrandingsmotor en een elektrische motor met een accu. Terwijl u rijdt, wordt de accu opgeladen via de verbrandingsmotor. Hierdoor komt de elektromotor nooit energie tekort, en ervaart u een soepele rijbeleving met een lagere CO2-uitstoot. Een win-winsituatie!

Lees ook: De voor- en nadelen van elektrisch rijden

Verkrijgbaar met Advantage Sport Pack 

Geef de estate een nóg sportievere look met het Advantage Sport Pack. Dit accessoire pakket bestaat uit…

 •  19″ 5-Triple spaaks Black/Diamond Cut -1042 velgen met 235/40 R19 banden
 • Diffuser met dubbele geïntegreerde eindpijpen
 • Grille met omlijsting in Glossy Black
 • Spiegelkappen in Glossy Black

Doordat het Advantage Sport Pack naderhand wordt gemonteerd, stijgt de fiscale waarde niet en betaalt u hier geen bijtelling over. Bijtelling betaalt u alleen over de prijs van de auto, zoals hij de fabriek verlaat. 

V60 Momentum Advantage: tijdelijk v.a. € 549 p.m.! 

Kunt u niet wachten om in deze rijkelijk uitgeruste estate te rijden? Profiteer dan nu van deze V60 momentum Advantage aanbieding. Voor slechts € 549 per maand rijdt u al in deze ruimte estate. Ervaar het zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk. Zien we u snel?

Meer recent nieuws

Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De mooiste Volvo-cadeautjes voor onder de boom 

Geen idee wat je je vriendin, je broer of je zelfs je kind cadeau moet geven? Wij hebben een lijstje met mooie cadeautips.
Verder lezen
Volvo cadeautjes voor onder de boom