Acties bij Volvo Ton van Kuyk

Airco-totaal-behandeling: €129

Met de airco-totaal-behandeling heeft u weer een fris ruikende Volvo met een optimaal werkend aircosysteem. Uw airco-systeem wordt tijdens de behandeling gecontroleerd, gereinigd en tevens opnieuw gevuld voor optimale werking.

Polestar Optimisation actie

Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen om snel te kunnen inhalen en veilig te rijden. Toch is er nu een veilige manier om te genieten van nog meer rijplezier. Door het vermogen en de rijbeleving verder te optimaliseren met Polestar Optimisation.

XC40
T/m 31 december 2019: GRATIS automaat op de Volvo XC40

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

Volvo S60 Intro Edition: bijzonder compleet introductieaanbod voor eerste kopers

De nieuwe Volvo S60 staat in de startblokken om het hart te veroveren van liefhebbers van rijplezier. Volvo’s nieuwe “Zweedse sportsedan” komt in het voorjaar van 2019 op de markt, maar kan nu al worden besteld. Speciaal voor de sportieve beslissers is er de S60 Intro Edition, een bijzonder compleet introductieaanbod. De prijzen beginnen bij € 48.995.

Volvo APK
APK voor uw Volvo, €25 All-in!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.