Acties bij Volvo Ton van Kuyk

Herfstacties
Herfstacties bij Volvo Ton van Kuyk

Veel auto’s hebben meer stilgestaan in de afgelopen periode. Met als risico dat de ruitenwisserbladen extra ingedroogd zijn. Gevolg: minder zicht en dát met ons ‘Hollandse regenseizoen’ voor de deur.

Stock Deals Ton van Kuyk
Stock Deals

Duizenden euro’s korting op een gloednieuwe Volvo, wie wil dat nou niet? Nu bij Volvo Ton van Kuyk: Stock Deals. Een nieuwe, rijk uitgeruste Volvo S60, V60 en V90 met bijzonder veel voorraadkorting. Bekijk onze interessante deals en vind uw droom-Volvo!

Volvo Clubbonus

Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij Volvo Ton van Kuyk waar uw hockeyvereniging een samenwerkingsovereenkomst mee heeft. De hockeyclub ontvangt €1.000 van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en €500 voor een Volvo Selekt Occasion!

XC40
Gratis automaat op de Volvo XC40 met Private Lease

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

APK voor uw Volvo, €25 All-in

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.