Acties bij Volvo Ton van Kuyk

XC40
Volvo XC40: GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

Volvo S60 Intro Edition: bijzonder compleet introductieaanbod voor eerste kopers

De nieuwe Volvo S60 staat in de startblokken om het hart te veroveren van liefhebbers van rijplezier. Volvo’s nieuwe “Zweedse sportsedan” komt in het voorjaar van 2019 op de markt, maar kan nu al worden besteld. Speciaal voor de sportieve beslissers is er de S60 Intro Edition, een bijzonder compleet introductieaanbod. De prijzen beginnen bij € 48.995.

Volvo S90 Business Luxury: elegant, extra luxueus en comfortabel

eze S90 Business Luxury en Business Luxury+ laten zich het best omschrijven als elegant, extra luxueus en comfortabel. Standaard zijn onder meer Nappa lederen bekleding, Adaptive Cruise Control met Pilot Assist, Park Assist en smartphone integratie. De prijzen beginnen bij € 56.995. Het voordeel loopt op tot € 9.000.

Nieuwe Volvo V60 Cross Country: Intro Edition extra avontuurlijk en compleet vanaf € 59.995

Volvo Cars presenteert de nieuwe Volvo V60 Cross Country. Het is een stoer en gestileerde aanwinst in de estate-familie die de afgelopen jaren een complete transformatie heeft ondergaan.

v60 business sport
Private Lease actietarief voor V60 Business Sport

Voor de uit voorraad leverbare zeer complete V60 Business Sport uitvoeringen is een speciaal Private Lease tarief geïntroduceerd. In samenwerking met Volvo Car Lease bieden wij u de mogelijkheid de V60 Business Sport te rijden vanaf €499 per maand!

V60
V60 actiemodellen uit voorraad leverbaar!

V60 actiemodellen uit voorraad leverbaar! Profiteer nu het nog kan!

Volvo V90 Business Sport vanaf € 58.675!

De elegante, sportieve V90 Business Sport omarmt het ideaal van performance en comfort met slimme technologieën die uw leven makkelijker maken.

Airco-totaal-behandeling: €129

Met de airco-totaal-behandeling heeft u weer een fris ruikende Volvo met een optimaal werkend aircosysteem. Uw airco-systeem wordt tijdens de behandeling gecontroleerd, gereinigd en tevens opnieuw gevuld voor optimale werking.

Volvo V40 Private Lease
Volvo V40 Edition v.a. €389 p.m.

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijd je al voor slechts €389 per maand in een Volvo V40 T2 Edition. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto.

Volvo APK
APK voor uw Volvo, €25 All-in!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.