Acties bij Volvo Ton van Kuyk

accessoires
Lenteverrassingen

Het wordt eerder licht, later donker, langzaam stijgen de temperaturen weer en loopt het groen uit, lente! Om deze periode in de luiden leveren wij in de periode april tot en met juni 2020 een aantal geselecteerde accessoires tegen extra scherpe prijzen.

T/m 31 mei 2020: GRATIS Inscription Plus Line op V60

Bij aanschaf van een V60 T6 of T8 Twin Engine profiteert u tijdelijk van extra uitrusting! Op die manier wordt uw V60 Twin Engine gratis voorzien van o.a. achtvoudig elektrisch verstelbare met geheugenfunctie, elektrisch verstelbare zijwangen en geperforeerd nappa leder met ventileerbare voorstoelen en massagefunctie. Benieuwd naar de Volvo V60 Twin Engine? Laat u vrijblijvend informeren of ervaar het zelf door middel van een proefrit. #recharge

Polestar Optimisation actie

Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen om snel te kunnen inhalen en veilig te rijden. Toch is er nu een veilige manier om te genieten van nog meer rijplezier. Door het vermogen en de rijbeleving verder te optimaliseren met Polestar Optimisation. Koopt u een nieuwe Volvo uit de 60- of 90-serie? Dan betaalt u tijdelijk geen meerprijs voor de optimalisatie! Deze actie is van toepassing op auto’s met de D4, D5, T4 of T5 motor en loopt t/m 31-05-2020.

XC40
T/m 31 mei 2020: GRATIS automaat op de Volvo XC40

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

Volvo APK
APK voor uw Volvo, €25 All-in!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.