Acties bij Volvo Ton van Kuyk

Stock Deals Ton van Kuyk
Stock Deals

Duizenden euro’s korting op een gloednieuwe Volvo, wie wil dat nou niet? Nu bij Volvo Ton van Kuyk: Stock Deals. Een nieuwe, rijk uitgeruste Volvo S60, V60 en V90 met bijzonder veel voorraadkorting. Bekijk onze interessante deals en vind uw droom-Volvo!

Zomeracties bij Volvo Ton van Kuyk

Langzaam maar zeker mogen we weer meer de deur uit. Een moment waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Grote kans dat u nog op vakantie gaat, in eigen land of misschien zelfs in het buitenland. Daarom is het belangrijk dat niet alleen u maar ook uw Volvo er klaar voor is. Daarom hebben we bij Volvo Ton van Kuyk een aantal aantrekkelijke Zomeracties voor u opgezet om optimaal van de zomerperiode te kunnen genieten!

Polestar Optimisation actie

Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen om snel te kunnen inhalen en veilig te rijden. Toch is er nu een veilige manier om te genieten van nog meer rijplezier. Door het vermogen en de rijbeleving verder te optimaliseren met Polestar Optimisation. Koopt u een nieuwe Volvo uit de 60- of 90-serie? Dan betaalt u tijdelijk geen meerprijs voor de optimalisatie! Deze actie is van toepassing op auto’s met de D4, D5, T4 of T5 motor en loopt t/m 31-07-2020.

XC40
T/m 31 september 2020: GRATIS automaat op de Volvo XC40

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

APK voor uw Volvo, €25 All-in

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.