Volvo APK voor €25,- all-in

Een complete Volvo APK inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW nu voor €25,- bij Ton van Kuyk! Een transparant en voordelig aanbod. De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplicht controlemoment. Juist daarom kunt u dit het beste door de erkende Volvo-dealer laten doen.

Wat controleren we tijdens de keuring?
Wij inspecteren uw auto op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Voor het onderdeel ‘verkeersveiligheid’ beoordelen wij bijvoorbeeld de…

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting
  • Carrosserie

Voor het onderdeel ‘milieu’ meten we de emissiewaarden. Hiermee worden de schadelijke stoffen bedoeld die een auto uitstoot.

Een eerlijke, kwalitatieve APK voor €25,- all-in

Uw dealer is hét Volvo-kenniscentrum. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw Volvo APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs van deze complete keuring is €25,- all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW-afmeldkosten.

APK verlopen? Zorg dat u niet te laat bent!

U kunt uw auto maximaal tot twee maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met één of twee jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden voorafgaand aan de APK-datum keuren? Dan krijgt uw Volvo een nieuwe vervaldatum.

Het is wettelijk niet mogelijk om uitstel te krijgen. Wilt of kunt u niet aan de keuringsplicht voldoen? Dan heeft u de mogelijkheid om de geldigheid van het kentekenbewijs te laten schorsen.

Professioneel Volvo onderhoud bij Ton van Kuyk

Ook voor Volvo onderhoud en een jaarbeurt kunt u bij Ton van Kuyk terecht. Onze speciaal opgeleide technici nemen uw auto met liefde onder handen. Wij kennen uw auto tot in de kleinste details. Van jong tot klassiek: wij maken uw auto weer als nieuw.

Volvo APK in Noord-Holland? Maak een afspraak

Is het weer tijd om uw auto te laten keuren? Plan snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak in voor een complete Volvo APK bij Ton van Kuyk. En dat voor slechts €25,-. Zien we u snel in één van onze werkplaatsen?