Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De mooiste Volvo-cadeautjes voor onder de boom 

Geen idee wat je je vriendin, je broer of je zelfs je kind cadeau moet geven? Wij hebben een lijstje met mooie cadeautips.
Verder lezen
Volvo cadeautjes voor onder de boom 

De rijke geschiedenis van Volvo 

In dit blog vertellen we je meer over de geschiedenis van Volvo en hoe het merk in bijna 100 jaar uitgroeide tot een begrip in de auto-industrie.
Verder lezen
de rijke geschiedenis van Volvo

Wanneer wordt een verlopen APK een probleem?

Wat gebeurt er als de APK van je Volvo verlopen is, en wanneer wordt dat een probleem? Lees hier welke gevolgen dit kan hebben.
Verder lezen
verlopen apk

De baanbrekende EX30 – alles wat je wilt weten over de snelste Volvo ooit!

Ontdek de revolutionaire EX30: een elektrische, razendsnelle en veilige Volvo met de nieuwste technologieën. Lees hier alles over de baanbrekende Volvo EX30.
Verder lezen
Volvo EX30

Volvo EX30 | Groots in ieder opzicht

Groot nieuws is onderweg. Maak kennis met de Volvo EX30 op 7 juni 2023. De Volvo EX30 is groots in ieder opzicht maar compact uitgevoerd en natuurlijk volledig elektrisch.
Verder lezen
Volvo EX30

Autovakantie naar Zweden plannen?

Het land van de IKEA, ongerepte natuur en Volvo natuurlijk. Ga je met de auto naar Zweden? Wij delen de ideale auto-route voor jouw Zweedse vakantie. Geniet van spectaculaire uitzichten, gezellige steden en natuurlijk traditionele Fika. Ontdek de beste autovakantie in Zweden hier!
Verder lezen

Exclusief en gelimiteerd: Volvo Black Edition

Het aanbod van de Dark-uitvoeringen op de Volvo V60, Volvo S60, Volvo XC60 en Volvo XC90 zijn momenteel extra aantrekkelijk. De Volvo Black Edition. Lees snel verder!
Verder lezen