Volvo Ton van Kuyk nieuws

XC40 T2
Volvo XC40 bereikbaarder dan ooit met nieuwe T2-motor

Volvo introduceert de nieuwe Volvo XC40 T2 benzine met 95 kW (129 pk). Met een prijs vanaf €37.995 is de stoere en volwaardige SUV met hoge zitpositie bereikbaarder dan ooit.

Voor zesde keer op rij verkooprecord voor Volvo

Volvo heeft voor de zesde keer op rij zijn eigen verkooprecord verbeterd. De Zweedse autoproducent verkocht in 2019 in totaal 705.452 auto’s, een toename van 9,8 procent ten opzichte van 2018.

Één jaar lang gratis laadstroom voor kopers van nieuwe Volvo plug-in hybride

Volvo Car Nederland gaat kopers van een nieuw Volvo plug-in hybride model een jaar lang gratis laadstroom aanbieden. Hiermee moedigt de importeur berijders aan de capaciteit van het lithium-ion accupakket maximaal te benutten om op die manier zoveel mogelijk elektrisch te kunnen rijden zónder schadelijke emissies.

Volvo garandeert met blockchain-technologie verantwoord gebruik van kobalt in elektrische modellen

Volvo Cars is de eerste autofabrikant ter wereld die kobalt met blockchain-technologie wereldwijd laat traceren naar de bron. Kobalt wordt gebruikt voor de huidige accupakketten in geëlektrificeerde auto’s.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD
Volvo XC40 Recharge: volledig elektrisch en onderdeel van nieuw Recharge-modellengamma

De Volvo XC40 Recharge, gebaseerd op de meermaals onderscheiden en succesvolle compacte SUV, is het eerste model uit een reeks volledig elektrische Volvo’s.

Volvo introduceert extra luxe Volvo V90 T4 Business Luxury

Volvo presenteert de nieuwe Volvo V90 T4 Business Luxury, een uiterst aantrekkelijke en luxe uitvoering van de V90 die zijn status als ultieme estate extra benadrukt. De zeer complete standaarduitrusting omvat tal van opties die het comfort op een nog hoger plan brengt.

Elektrische Volvo XC40 Android
Elektrische Volvo XC40 krijgt nieuw Android infotainmentsysteem

Volvo Cars introduceert voor de nieuwe volledig elektrische Volvo XC40 ook een nieuw infotainmentsysteem. Dit is voorzien van het besturingssysteem Android en biedt klanten ongekende personalisatiemogelijkheden, nog meer gebruiksgemak en nieuwe Google-technologie en -services.

Volledig elektrische Volvo XC40 doet meer met minder

Less is more: de nieuwe volledig elektrische Volvo XC40 laat zien dat Volvo-modellen nog beter kunnen worden door bepaalde dingen weg te nemen.

Zorgeloos autorijden met Care by Volvo

Met de volledig elektrische Volvo XC40 introduceert Volvo Cars in oktober 2019 niet alleen zijn eerste volledig elektrische model, maar – in lijn met de traditie bij Volvo – ook weer een van de allerveiligste auto’s op de markt.