Volvo Ton van Kuyk nieuws

Volvo maakt prijzen en specificaties vernieuwde Volvo XC90 bekend

Volvo Car Nederland maakt de prijzen en uitrusting van de vernieuwde Volvo XC90 bekend. De gewaardeerde SUV is onderhuids verder verfijnd en krijgt, naast een nog completere standaarduitrusting, een unieke configuratiemogelijkheid met zes zitplaatsen. De prijzen beginnen bij € 82.995 voor de T8 Twin Engine.

XC40
Volvo XC40: GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro

De Volvo XC40: nu met GRATIS automaat, meer uitrusting, nog veiliger en ook als extra complete Momentum Pro bij Volvo Ton van Kuyk!

Volvo S60 Intro Edition: bijzonder compleet introductieaanbod voor eerste kopers

De nieuwe Volvo S60 staat in de startblokken om het hart te veroveren van liefhebbers van rijplezier. Volvo’s nieuwe “Zweedse sportsedan” komt in het voorjaar van 2019 op de markt, maar kan nu al worden besteld. Speciaal voor de sportieve beslissers is er de S60 Intro Edition, een bijzonder compleet introductieaanbod. De prijzen beginnen bij € 48.995.

Volvo S90 Business Luxury: elegant, extra luxueus en comfortabel

eze S90 Business Luxury en Business Luxury+ laten zich het best omschrijven als elegant, extra luxueus en comfortabel. Standaard zijn onder meer Nappa lederen bekleding, Adaptive Cruise Control met Pilot Assist, Park Assist en smartphone integratie. De prijzen beginnen bij € 56.995. Het voordeel loopt op tot € 9.000.

Nieuwe Volvo V60 Cross Country: Intro Edition extra avontuurlijk en compleet vanaf € 59.995

Volvo Cars presenteert de nieuwe Volvo V60 Cross Country. Het is een stoer en gestileerde aanwinst in de estate-familie die de afgelopen jaren een complete transformatie heeft ondergaan.

Volvo Cars steunt G7 Ocean Plastics Charter

Volvo Cars sluit zich deze week aan bij de G7 Ocean Partnership Summit, een van de grootste milieutoppen ter wereld. Volvo is de enige autofabrikant die is uitgenodigd voor de G7-top. Dat onderstreept Volvo’s leidende positie in de auto-industrie op het gebied van duurzaamheid.

Vergeet vliegen, word gereden

Volvo Cars’ nieuwe 360c autonome concept: vergeet vliegen, word gereden.
Hoe mooi zou het zijn: een wereld waarin lange afstanden zijn af te leggen zonder vliegtuigen en luchthavens. Een wereld zonder wachtrijen en beveiligingscontroles op het vliegveld. Niet reizen in lawaaierige, krappe vliegtuigen, maar van deur tot deur in een eigen eersteklas privécabine.

v60 business sport
Private Lease actietarief voor V60 Business Sport

Voor de uit voorraad leverbare zeer complete V60 Business Sport uitvoeringen is een speciaal Private Lease tarief geïntroduceerd. In samenwerking met Volvo Car Lease bieden wij u de mogelijkheid de V60 Business Sport te rijden vanaf €499 per maand!

polestar
Polestar upgrade voor Volvo-modellen met AWD
Polestar software-upgrade voor Volvo-modellen met AWD Volvo Cars introduceert een software-upgrade van zijn performancemerk Polestar. Deze verhoogt het koppel dat naar de achterwielen gaat van Volvo-modellen met All-Wheel Drive (AWD). Dit resulteert in een nog dynamischer weggedrag. De upgrade – ontwikkeld door Polestar, Volvo’s performancemerk van geëlektrificeerde modellen – verhoogt de hoeveelheid koppel naar de... Lees verder »