Volvo Ton van Kuyk nieuws

Volvo V60 Momentum Advantage onverwachte eigenschappen
5 onverwachte eigenschappen van de V60 Momentum Advantage

Voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volvo rijden? Dankzij Private Lease is het mogelijk. En Ton van Kuyk biedt Volvo V60 Private Lease nu tijdelijk tegen een extra scherp tarief! Lees verder en ontdek wat deze leasevorm precies inhoudt, wat de voordelen ervan zijn én hoeveel het maandelijks kost!

V60 private lease
Volvo V60 Private Lease: hoe werkt het en wat kost het?

Voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volvo rijden? Dankzij Private Lease is het mogelijk. En Ton van Kuyk biedt Volvo V60 Private Lease nu tijdelijk tegen een extra scherp tarief! Lees verder en ontdek wat deze leasevorm precies inhoudt, wat de voordelen ervan zijn én hoeveel het maandelijks kost!

XC40 en C40 Recharge Plugsurfing
Volvo Cars ontzorgt klanten

Volvo Cars heeft de ambitie om klanten die rijden met een Volvo uit de elektrisch aangedreven Recharge-reeks, uitgebreide en gemakkelijke toegang te bieden tot openbaar laden. Het bedrijf wil dit doen door de oplaadkosten voor zijn klanten over de hele linie voortdurend te verlagen, de oplaadervaring te verbeteren en de laadnetwerken uit te breiden.

Voor- en nadelen elektrisch rijden | Volvo XC60
De voor- en nadelen van elektrisch rijden

Steeds meer Nederlanders maken de overstap naar elektrisch rijden. Twijfelt u nog? Om u te helpen bij uw keuze, zetten we drie voor- en nadelen van elektrisch rijden voor u op een rij.

90-serie-upgrade-android
Diverse upgrades voor Volvo 90-serie modeljaar 2022

Volvo komt na een uitgebreide facelift in modeljaar 2021 opnieuw met een upgrade voor de populaire 90-serie. Voor modeljaar 2022 krijgen de S90, V90 en V90 Cross Country het nieuwe Android-infotainmentsysteem met Google-functies en een reeks nieuwe ADAS rijhulp- en comfortsystemen. Voor de Volvo XC90 is een B6 AWD Mild Hybrid motorvariant verkrijgbaar met een trekgewicht van liefst 2.700 kilogram. De Volvo S90, V90, V90 Cross Country en XC90 modeljaar 2022 zijn per direct te bestellen.

xc60-intelligenter-dan-ooit
Volvo XC60 nu intelligenter dan ooit

Volvo Cars introduceert meerdere updates voor de iconische Volvo XC60, waaronder het nieuwe Android-infotainmentsysteem met ingebouwde Google-apps en -diensten. Daarmee is het bestverkochte model van Volvo slimmer dan ooit.

volvo-presenteert-c40-recharge
Volvo presenteert nieuwe, elektrische C40 Recharge

De toekomst van Volvo Cars is elektrisch en de C40 Recharge is de nieuwste uiting van toewijding aan een emissievrije toekomst. Het nieuwe model is gebaseerd op het CMA-platform en de eerste Volvo ooit die uitsluitend is ontworpen voor volledig elektrische aandrijving. De C40 Recharge biedt alle voordelen van een SUV, maar met een lager en slanker ontwerp.

volvocars-2030-volledig-elektrisch
Modellen Volvo Cars vanaf 2030 volledig elektrisch

“Er is geen toekomst op lange termijn voor auto’s met een verbrandingsmotor”, zegt Henrik Green, Chief Technology Officer. “We zijn vastbesloten om een ​​autofabrikant te worden die alleen elektrisch is en de transitie zou tegen 2030 klaar moeten zijn. Zo kunnen we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en een deel van de oplossing zijn als het gaat om de strijd tegen klimaatverandering.”

veiligheid
Volvo en veiligheid: dit is het geheim

Al meer dan 90 jaar zijn Volvo en veiligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Anno 2021 is elk model uitgerust met diverse veiligheids- en rijhulpsystemen. Benieuwd wat het geheim is van de onverwoestbare auto’s? Lees snel verder!