Volvo Ton van Kuyk nieuws

Recharge T4 Plug-in hybrid
Nieuw: scherp geprijsde Volvo XC40 Recharge T4 Plug-in hybrid

Volvo breidt zijn aanbod aan geëlektrificeerde Recharge-modellen uit met de Volvo XC40 Recharge T4 Plug-in hybrid. Deze nieuwe variant binnen Volvo’s plug-in hybride aanbod heeft een systeemvermogen van 155 kW (211 pk) en een elektrische actieradius van 45 kilometer (WLTP). De prijzen van de nieuwe Volvo XC40 Recharge T4 Plug-in hybrid beginnen bij € 43.995.

Foto’s en video: volledig vernieuwde vestiging Volvo Ton van Kuyk Hoorn!

25 januari jl. werd er in Hoorn gestart met de bouw aan een nieuwe toekomst voor onze vestiging aldaar. Het kenmerkende pand zou van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje worden gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van Volvo. Nu, enkele maanden later, zijn we verheugd en uiteraard apetrots dat we het eindresultaat kunnen laten zien!

Nieuwe Volvo-modellen krijgen Luminar LiDAR-technologie om veilig autonoom te rijden

Volvo gaat in zee met technologiebedrijf Luminar uit Silicon Valley (Californië) om het unieke LiDAR-systeem en de waarnemingstechnologie van Luminar toe te passen in zijn nieuwste generatie modellen. Hiermee zet Volvo als toonaangevende speler op het gebied van autoveiligheid een belangrijke volgende stap om toekomstige modellen nog veiliger te maken.

Volvo gaat fabriek in Torslanda weer opstarten, ook Gent hervat productie

Volvo Cars gaat op maandag 20 april 2020 de productie in zijn fabrieken in Torslanda en Gent weer opstarten. Die waren eerder stopgezet vanwege de coronacrisis.

V60
Volvo V60, nu aantrekkelijker en completer dan ooit

Volvo voert modelwijzigingen door die de Volvo V60 (Cross Country) nog verleidelijker maken. De elektrificering van het motorprogramma wordt gemaximaliseerd nu alle uitvoeringen van de V60 een deels elektrische aandrijving krijgen.

Volvo facelift S90 en V90, Mild hybrid nu voor alle modellen

Volvo introduceert de vernieuwde Volvo S90 en Volvo V90 (Cross Country). Onder meer het interieur van deze modellen is verder verfijnd en voorzien van een geheel nieuw, modern audiosysteem van Bowers & Wilkins. Ander nieuws is dat de Mild hybrid-aandrijflijn vanaf nu beschikbaar is voor alle Volvo-modellen. Hiermee breidt Volvo het aanbod aan geëlektrificeerde modellen maximaal uit.

Volvo Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner Profronde van Noord-Holland 2020

Voor de vierde keer op rij is Volvo-dealer Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner van de Profronde van Noord-Holland. Ook voor de 2020-editie van de oudste wielerronde van Noord-Holland stelt de Volvo-dealer 20 Volvo’s beschikbaar die zullen fungeren als wedstrijdauto’s en tegelijkertijd zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld.

Nieuwe uitvoeringen, geëlektrificeerde motoren en extra uitrusting voor Volvo S60 en XC60

De Volvo S60 en Volvo XC60 zijn nog aantrekkelijker geworden. De uitrusting is flink uitgebreid met onder meer IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Hiermee behoren de Zweedse sportieve sedan en dynamische mid-size SUV tot de veiligste auto’s op de weg. Diesels zijn niet meer leverbaar en alle benzinemotoren zijn voortaan geëlektrificeerd (Mild hybrid en Plug-in hybrid).

Verbouwing Volvo Ton van Kuyk Hoorn
Volvo Ton van Kuyk Hoorn bouwt aan een nieuwe toekomst!

Sinds 25 januari jl. wordt er in Hoorn gebouwd aan een nieuwe toekomst Volvo Ton van Kuyk Hoorn. Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top-tot-teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.