Volvo Ton van Kuyk nieuws

V60
Volvo V60, nu aantrekkelijker en completer dan ooit

Volvo voert modelwijzigingen door die de Volvo V60 (Cross Country) nog verleidelijker maken. De elektrificering van het motorprogramma wordt gemaximaliseerd nu alle uitvoeringen van de V60 een deels elektrische aandrijving krijgen.

Volvo facelift S90 en V90, Mild hybrid nu voor alle modellen

Volvo introduceert de vernieuwde Volvo S90 en Volvo V90 (Cross Country). Onder meer het interieur van deze modellen is verder verfijnd en voorzien van een geheel nieuw, modern audiosysteem van Bowers & Wilkins. Ander nieuws is dat de Mild hybrid-aandrijflijn vanaf nu beschikbaar is voor alle Volvo-modellen. Hiermee breidt Volvo het aanbod aan geëlektrificeerde modellen maximaal uit.

Volvo Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner Profronde van Noord-Holland 2020

Voor de vierde keer op rij is Volvo-dealer Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner van de Profronde van Noord-Holland. Ook voor de 2020-editie van de oudste wielerronde van Noord-Holland stelt de Volvo-dealer 20 Volvo’s beschikbaar die zullen fungeren als wedstrijdauto’s en tegelijkertijd zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld.

Nieuwe uitvoeringen, geëlektrificeerde motoren en extra uitrusting voor Volvo S60 en XC60

De Volvo S60 en Volvo XC60 zijn nog aantrekkelijker geworden. De uitrusting is flink uitgebreid met onder meer IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Hiermee behoren de Zweedse sportieve sedan en dynamische mid-size SUV tot de veiligste auto’s op de weg. Diesels zijn niet meer leverbaar en alle benzinemotoren zijn voortaan geëlektrificeerd (Mild hybrid en Plug-in hybrid).

Verbouwing Volvo Ton van Kuyk Hoorn
Volvo Ton van Kuyk Hoorn bouwt aan een nieuwe toekomst!

Sinds 25 januari jl. wordt er in Hoorn gebouwd aan een nieuwe toekomst Volvo Ton van Kuyk Hoorn. Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top-tot-teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD
Veel vraag naar 100% elektrische Volvo XC40 Recharge P8 AWD

Volvo heeft de orderboeken voor de nieuwe Volvo XC40 Recharge P8 AWD geopend. De volledig elektrische variant van de populaire SUV is nu te bestellen en beleeft direct een vliegende verkoopstart.

XC40 T2
Volvo XC40 bereikbaarder dan ooit met nieuwe T2-motor

Volvo introduceert de nieuwe Volvo XC40 T2 benzine met 95 kW (129 pk). Met een prijs vanaf €37.995 is de stoere en volwaardige SUV met hoge zitpositie bereikbaarder dan ooit.

Voor zesde keer op rij verkooprecord voor Volvo

Volvo heeft voor de zesde keer op rij zijn eigen verkooprecord verbeterd. De Zweedse autoproducent verkocht in 2019 in totaal 705.452 auto’s, een toename van 9,8 procent ten opzichte van 2018.

Één jaar lang gratis laadstroom voor kopers van nieuwe Volvo plug-in hybride

Volvo Car Nederland gaat kopers van een nieuw Volvo plug-in hybride model een jaar lang gratis laadstroom aanbieden. Hiermee moedigt de importeur berijders aan de capaciteit van het lithium-ion accupakket maximaal te benutten om op die manier zoveel mogelijk elektrisch te kunnen rijden zónder schadelijke emissies.