Volvo Ton van Kuyk nieuws

Volvo Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner Profronde van Noord-Holland 2020

Voor de vierde keer op rij is Volvo-dealer Ton van Kuyk hoofdsponsor en mobiliteitspartner van de Profronde van Noord-Holland. Ook voor de 2020-editie van de oudste wielerronde van Noord-Holland stelt de Volvo-dealer 20 Volvo’s beschikbaar die zullen fungeren als wedstrijdauto’s en tegelijkertijd zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld.

Nieuwe uitvoeringen, geëlektrificeerde motoren en extra uitrusting voor Volvo S60 en XC60

De Volvo S60 en Volvo XC60 zijn nog aantrekkelijker geworden. De uitrusting is flink uitgebreid met onder meer IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Hiermee behoren de Zweedse sportieve sedan en dynamische mid-size SUV tot de veiligste auto’s op de weg. Diesels zijn niet meer leverbaar en alle benzinemotoren zijn voortaan geëlektrificeerd (Mild hybrid en Plug-in hybrid).

Verbouwing Volvo Ton van Kuyk Hoorn
Volvo Ton van Kuyk Hoorn bouwt aan een nieuwe toekomst!

Sinds 25 januari jl. wordt er in Hoorn gebouwd aan een nieuwe toekomst Volvo Ton van Kuyk Hoorn. Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top-tot-teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD
Veel vraag naar 100% elektrische Volvo XC40 Recharge P8 AWD

Volvo heeft de orderboeken voor de nieuwe Volvo XC40 Recharge P8 AWD geopend. De volledig elektrische variant van de populaire SUV is nu te bestellen en beleeft direct een vliegende verkoopstart.

XC40 T2
Volvo XC40 bereikbaarder dan ooit met nieuwe T2-motor

Volvo introduceert de nieuwe Volvo XC40 T2 benzine met 95 kW (129 pk). Met een prijs vanaf €37.995 is de stoere en volwaardige SUV met hoge zitpositie bereikbaarder dan ooit.

Voor zesde keer op rij verkooprecord voor Volvo

Volvo heeft voor de zesde keer op rij zijn eigen verkooprecord verbeterd. De Zweedse autoproducent verkocht in 2019 in totaal 705.452 auto’s, een toename van 9,8 procent ten opzichte van 2018.

Één jaar lang gratis laadstroom voor kopers van nieuwe Volvo plug-in hybride

Volvo Car Nederland gaat kopers van een nieuw Volvo plug-in hybride model een jaar lang gratis laadstroom aanbieden. Hiermee moedigt de importeur berijders aan de capaciteit van het lithium-ion accupakket maximaal te benutten om op die manier zoveel mogelijk elektrisch te kunnen rijden zónder schadelijke emissies.

Volvo garandeert met blockchain-technologie verantwoord gebruik van kobalt in elektrische modellen

Volvo Cars is de eerste autofabrikant ter wereld die kobalt met blockchain-technologie wereldwijd laat traceren naar de bron. Kobalt wordt gebruikt voor de huidige accupakketten in geëlektrificeerde auto’s.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD
Volvo XC40 Recharge: volledig elektrisch en onderdeel van nieuw Recharge-modellengamma

De Volvo XC40 Recharge, gebaseerd op de meermaals onderscheiden en succesvolle compacte SUV, is het eerste model uit een reeks volledig elektrische Volvo’s.